BTL

Groener leven

BTL Algemeen
  • BTL Algemeen
  • BTL Advies
  • BTL Bomendienst
  • BTL Realisatie
 
 
In uw browser is Javascript uitgeschakeld. Voor een goed werkende website is het noodzakelijk dat u Javascript aanzet.

BTL schenkt overtollige werkbroeken aan Leger des Heils

BTL vindt het belangrijk dat haar medewerkers veilig en netjes gekleed zijn. Daarom hebben wij besloten om iedereen in een nieuw jasje te steken door onze kledinglijn te moderniseren.

I17_Nieuws_BTL Schenkt overtollige werkbroeken aan Leger des Heils_Columimageset_695x261.JPG
 

Het gevolg van de modernisering was dat BTL met een partij overtollige werkbroeken (zonder logo) op voorraad had die niet meer gedragen kon worden. In het kader van duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid is besloten om deze werkbroeken aan een goed doel te schenken: Leger des Heils RESHARE.

 

Duurzaam

Het Leger des Heils houdt zich al meer dan honderd jaar bezig met de inzameling van gebruikte kleding. RESHARE is de naam van de afdeling die zich hiervoor verantwoordelijk is. RESHARE betekent letterlijk: opnieuw delen. Hiermee helpt het Leger des Heils jaarlijks zo’n 58.000 mensen in Nederland. Daarnaast levert het ook een CO2-besparing op, simpelweg omdat er geen extra nieuwe kleding gemaakt hoeft te worden. Dit past volledig bij de werkwijze van BTL.

Voor de BTL-broeken is al een goede bestemming gevonden. Rien Heijboer, Coördinator diensteverlening, Leger des Heils Goes / Zeeland: “We kunnen de broeken voor onze doelgroep in Zeeland goed gebruiken. Op de momenten waarop wij een speciale winkelopening houden voor mensen die op het bestaansminimum leven c.q. die wij ondersteunen in het kader van schuldhulpbegeleiding, reiken we de broeken uit. Een doelgroep die elke hulp goed kan gebruiken!”

BTL wenst het Leger des Heils RESHARE veel succes met deze en alle toekomstige acties