BTL

Groener leven

BTL Algemeen
  • BTL Algemeen
  • BTL Advies
  • BTL Bomendienst
  • BTL Realisatie
 
 
In uw browser is Javascript uitgeschakeld. Voor een goed werkende website is het noodzakelijk dat u Javascript aanzet.

Overhandiging cheque € 3.000 aan Stichting Vrienden voor Nicaragua

Vierentwintig Zeeuwse vrijwilligers, sponsorgelden om bouwmaterialen te kopen en veel enthousiasme en inzet; dit waren de ingrediënten voor een bouwreis naar Nicaragua. Van 26 juli tot en met 12 augustus hebben vrijwilligers van Stichting Vrienden voor Nicaragua samen met inwoners de handen uit de mouwen gestoken en huizen voor de allerarmsten gebouwd. Het doel is om de veiligheid en geborgenheid van de kinderen te garanderen en zo bij te dragen aan een betere toekomst voor hen. Voor vertrek ontving de stichting een cheque van € 3.000. Hiermee kreeg deze bouwreis een mooie impuls.

 

Samen bouwen

Jos de Koster, ambassadeur voor Stichting Vrienden voor Nicaragua: “De missie van onze stichting is het ondersteunen van zendingswerk, diaconaal werk en ontwikkelingswerk in Nicaragua. Wij werken aan projecten waarbij mensen en gemeenschappen in Nederland en Nicaragua met elkaar in contact komen. Sinds 2002/2003 vormen bouwprojecten een belangrijk onderdeel van het werk. Dit zijn zowel bouw van infrastructuur- als sociale woningbouwprojecten. Ons werk sluit goed aan bij het maatschappelijk verantwoord ondernemen van BTL. Wij zijn dan ook bijzonder verheugd over deze mooie donatie!”

 

Toekomstgerichte oplossingen

Olaf Janssen, Algemeen Directeur van BTL: “Wij hanteren in al onze projecten vijf garanties. Deze borgen dat de waarde van groen en van onze organisatie concreet wordt gemaakt. Hiermee vormen zij de basis van onze dienstverlening. Met de keuze voor Stichting Vrienden voor Nicaragua geven we uiting aan onze vierde garantie; al onze handelingen hebben namelijk een impact op hoe wij deze wereld achterlaten. Met onze financiële bijdrage kan de stichting aan duurzame toekomstgerichte oplossingen werken voor de bewoners van Nicaragua.”

 
I17_Nieuws_Sponsoring Kerst_Columimageset 2_695x261.jpg
 

Gezamenlijk doel

Stichting Vrienden voor Nicaragua en BTL zetten zich beide op geheel eigen wijze in voor de persoonlijke betrokkenheid tussen mensen. Of dit nu door de inrichting van de groene omgeving is of door een bouwreis. Daarom dragen wij de stichting een warm hart toe. Wij wensen hen dan ook veel succes met alle toekomstige projecten!

Kijk hier voor meer informatie over het werk van de stichting.