BTL

Groener leven

BTL Algemeen
  • BTL Algemeen
  • BTL Advies
  • BTL Bomendienst
  • BTL Realisatie
 
 
In uw browser is Javascript uitgeschakeld. Voor een goed werkende website is het noodzakelijk dat u Javascript aanzet.

BTL Groep

Kijk hieronder voor de nieuwsberichten van de gehele BTL Groep.

 

A17_Nieuws _Herstel van Natte Natuurparel Lage Vuchtpolder_Newsimageset_197x107.jpg
22-11-2017 - BTL Advies

Herstel van Natte Natuurparel Lage Vuchtpolder

Maar liefst vijf partijen hebben vorig jaar de handen ineengeslagen en dit jaar is het resultaat van hun werk zichtbaar geworden; de Lage Vuchtpolder is weer hersteld als natuurgebied. Als Natte Natuurparel (NNP) behoort dit gebied tot de belangrijkste en meest waardevolle natte natuurgebieden in Brabant. Staatsbosbeheer heeft het initiatief tot herstel genomen. Voor de realisatie werkten zij onder andere samen met gemeente Breda, Waterschap Brabantse Delta en provincie Noord-Brabant. In mei was de feestelijke opening van het gebied, maar nu zijn de waterpeilen ingesteld en functioneert de polder in optima forma.

Lees verder
 
I17_Nieuws_Winterwandeling De Groenzoom_Newsimageset_197x107.jpg
21-11-2017 - BTL Realisatie BTL Advies

Winterwandeling De Groenzoom in kerstsferen!

De laatste excursie van 2017, in natuur- en recreatiegebied  De Groenzoom, wordt extra gezellig! Kom u warmen aan onze houtkachel bij de kerstboom en sluit een mooi natuurjaar samen met ons af. De excursie vindt plaats op woensdag 13 december a.s. om 14:00 uur. De eerste natuurexcursie van 2018  start in februari. Cor Noorman, beheerder van De Groenzoom begeleidt de excursie en vertelt belangstellenden over de aanwezige natuur in het gebied. Doel van de excursie is het bekendmaken van de aanwezige natuurwaarden en het stimuleren van lokale betrokkenheid. Aanmelden kan via beheer@degroenzoom.nl.

Lees verder
 
I17_Nieuws_Nieuwe speeltuin kinderdagcentrum De Vuurtoren_Newsimageset_197x107.jpg
20-11-2017 - BTL Realisatie BTL Advies

Spelen is voor iedereen! Nieuwe speeltuin kinderdagcentrum De Vuurtoren

Spelen met zand, zo hoog mogelijk schommelen, muziek maken of gewoon lekker tot rust komen; het kan allemaal in de nieuwe tuin van kinderdagcentrum de Vuurtoren in Emmen. Als onderdeel van Stichting De Trans richt het kinderdagcentrum zich op kinderen met een (blijvende) ontwikkelingsachterstand in de leeftijd van twee tot achttien jaar. Jack Stobbe, Facilitair Coördinator Stichting De Trans: “De speeltuin is zo ingericht dat de wensen en eisen van de kinderen optimaal worden ingevuld. Want of je nu wel of geen beperking hebt, alle kinderen willen lekker buiten spelen!” De speeltuin is afgelopen week afgerond en wordt in het voorjaar van 2018 feestelijk geopend. Uiteraard kunnen de kinderen er vanaf deze maand al wel gebruik van maken. 

Lees verder
 
R17_Nieuws_Alle Experts Verzamelen_Newsimageset_197x107.jpg
15-11-2017 - BTL Realisatie

Alle experts verzamelen!

Een project tot een gezamenlijk succes maken omdat twee nu eenmaal meer weten dan één. Je deskundigheid kunnen inbrengen om zo de kwaliteit niet alleen te kunnen garanderen, maar ook te vergroten. De voorbereidingsfase verkorten en zekerheid geven over technische en financiële haalbaarheid van wensen en eisen. Dit zijn zo maar enkele voordelen voor het werken in een bouwteam. Een contractvorm waarbij alle partijen in het beginstadium samen aan tafel zitten om het gewenste eindresultaat te behalen.

Lees verder
 
A17_Nieuws _nieuwe NEN-normen voor speeltoestellen_Newsimageset_197x107.jpg
13-11-2017 - BTL Advies

Kom meer te weten over de nieuwe NEN-normen voor speeltoestellen!

Op 22 november a.s. organiseert NEN een symposium in Den Haag over de herziene normenreeks voor speeltoestellen. Het gaat over de NEN-EN 1176 'Speeltoestellen en bodemoppervlakken van speeltoestellen'. De nieuwe norm is vanaf deze maand beschikbaar. Meld u vandaag nog aan en mis het niet!

Lees verder