BTL

Groener leven

BTL Bomendienst
  • BTL Algemeen
  • BTL Advies
  • BTL Bomendienst
  • BTL Realisatie
 
 
In uw browser is Javascript uitgeschakeld. Voor een goed werkende website is het noodzakelijk dat u Javascript aanzet.

Airgrow | Techniek

De techniek van het beluchten is verbeterd: door een extra krachtige, stille en goed regelbare machine zijn kwalitatieve bodeminjecties in elke situatie mogelijk. Zowel onder verhardingen als in gazons of beplantingsvakken kan met verschillende doseringen worden belucht en bemest. De machine is toegerust om zowel vaste als vloeibare meststoffen in de bodem te brengen.

Airgrow

 

Toevoeging voedingspijlers

BTL Bomendienst heeft het zuigen van voedingspijlers als extra functie aan de Airgrow toegevoegd. Met een krachtige stofzuiger worden voedingspijlers gezogen, die gevuld worden met organische stof, zoals (wormen)compost of voedingsgrond. De Airgrow zuigt smalle voedingspijlers, zodat eenvoudig en snel meerdere pijlers worden gemaakt. Hierdoor komen de voedingsstoffen verspreid beschikbaar. De pijlers kunnen ook schuin onder de wortels of kluit worden gemaakt.

Doordat de voedingspijlers smal zijn wordt de kans op inzakken verminderd. Door de combinatie van beluchten, bemesten en het zuigen van voedingspijlers wordt de verbetering van de bestaande boomgroeiplaats heel specifiek en gericht gerealiseerd. Verdichte lagen worden gebroken, meststoffen worden op maat en verspreid in de groeiplaats aangebracht en de bestaande terreininrichting en wortelpakketten worden niet beschadigd.

 
Jan Koelstra.JPG

Wilt u meer informatie over de Airgrow? Neem dan contact op met

Jan Koelstra
Hoofd Uitvoering, BTL Bomendienst

E: jan.koelstra­@btl.nl
T: 06 30 41 22 94