BTL

Groener leven

BTL Realisatie
  • BTL Algemeen
  • BTL Advies
  • BTL Bomendienst
  • BTL Realisatie
 
 
In uw browser is Javascript uitgeschakeld. Voor een goed werkende website is het noodzakelijk dat u Javascript aanzet.

BTL Realisatie

Kijk hieronder voor de nieuwsberichten van onze werkmaatschappij BTL Realisatie.

R17_Nieuws_Diploma Citaverde_Newsimageset_197x107.jpg
14-07-2017 - BTL Realisatie

Eerste Limburgse vluchtelingen met verblijfsvergunning behalen MBO Entree-diploma Groenvoorziening

Zes trotse diplomabezitters werden afgelopen week gefeliciteerd door de directie van Noord-Limburgs Groen, de directeur van CITAVERDE Bedrijfsopleidingen, de projectleider van Greenport Venlo en de werkcoaches van de betrokken gemeenten. Tussen alle geslaagden in de regio vallen deze vluchtelingen met een legale verblijfsstatus op, omdat zij al tijdens hun inburgeringsproces erin zijn geslaagd een Nederlands MBO-diploma te halen. Hiermee worden hun kansen op een succesvol bestaan in Nederland vergroot. Alle zes gediplomeerden hebben inmiddels een baan bij Noord-Limburgs Groen; een organisatie van BTL Realisatie, Jonkers Hoveniers en Herman Vaessen.

Lees verder
 
I17_Nieuws_Start Samen voor zichtbaar groen_Newsimageset 2_197x107.JPG
10-07-2017 - BTL Realisatie

Start ‘Samen voor zichtbaar groen’

Op 4 juli jl. vond de start plaats van het samenwerkingsproject ‘Samen voor zichtbaar groen’. Wijkbewoners, cliënten van ASVZ, scholieren van Basisschool de Vijfster en leden van WOP Fascinatio pakten, onder leiding van BTL Realisatie B.V., samen de groenplantsoenen in Fascinatio aan. Na gedane arbeid werd afgesloten met een gezamenlijke lunch.

Lees verder
 
R17_Nieuws_Verbind Groene Buitenruimte Aan Identiteit_Newsimageset_197x107.jpg
29-06-2017 - BTL Realisatie

Verbind de groene buitenruimte aan uw identiteit

Ik ben iedere dag bezig met het ontwerpen, inrichten en onderhouden van speelterreinen bij kinderdagverblijven en basisscholen. Werd de groene buitenruimte vroeger gezien als noodzakelijk en kostbaar, tegenwoordig is het een unique selling point. Dit is een mooie ontwikkeling, want de groene omgeving kan én moet een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen. Het is goed om te zien dat er een verschuiving gaande is van plein naar identiteit!

Lees verder
 
R17_Nieuws_Natuur Aan Het Stuur_Newsimageset_197x107.jpg
15-06-2017 - BTL Realisatie

De natuur aan het stuur

In 2016 is Beheercombinatie De Groenzoom (een samenwerking van BTL Realisatie, BTL Advies en Groenaannemingsbedrijf Punt) gestart met het onderhoud van De Groenzoom. Dit gebied is in de voorgaande jaren, onder het motto De natuur als buur, omgevormd van agrarisch gebied naar natuur- en recreatiegebied. Een belangrijke taak binnen dit project is het verder ontwikkelen van de natuurwaarden. Deze zijn gericht op de gestelde doelen vanuit de gemeenten Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp. De natuurwaarden sturen derhalve het beheer en gebruik van het gebied. 

Lees verder
 
R17_Nieuws_Klantgericht Werken Verhoogt Waarde Groene Omgeving_Newsimageset_197x107.jpg
01-06-2017 - BTL Realisatie

Klantgericht werken verhoogt waarde groene omgeving

Wat is klantgericht werken en waarom is dat zo belangrijk? Deze vragen stel ik mijzelf regelmatig. Het helpt me dicht bij mezelf te blijven en te beseffen voor wie wij als BTL werken. Zonder u bestaat er namelijk geen BTL. U zorgt ervoor dat wij onze passie kwijt kunnen. Het groene vak dat mijn collega’s en ik zo graag uitvoeren en dat bijdraagt aan een groene en leefbare omgeving.

Lees verder