BTL

Groener leven

BTL Realisatie
  • BTL Algemeen
  • BTL Advies
  • BTL Bomendienst
  • BTL Realisatie
 
 
In uw browser is Javascript uitgeschakeld. Voor een goed werkende website is het noodzakelijk dat u Javascript aanzet.

BTL Realisatie

Kijk hieronder voor de nieuwsberichten van onze werkmaatschappij BTL Realisatie.

I17_Nieuws_Winterwandeling De Groenzoom_Newsimageset_197x107.jpg
21-11-2017 - BTL Realisatie BTL Advies

Winterwandeling De Groenzoom in kerstsferen!

De laatste excursie van 2017, in natuur- en recreatiegebied  De Groenzoom, wordt extra gezellig! Kom u warmen aan onze houtkachel bij de kerstboom en sluit een mooi natuurjaar samen met ons af. De excursie vindt plaats op woensdag 13 december a.s. om 14:00 uur. De eerste natuurexcursie van 2018  start in februari. Cor Noorman, beheerder van De Groenzoom begeleidt de excursie en vertelt belangstellenden over de aanwezige natuur in het gebied. Doel van de excursie is het bekendmaken van de aanwezige natuurwaarden en het stimuleren van lokale betrokkenheid. Aanmelden kan via beheer@degroenzoom.nl.

Lees verder
 
I17_Nieuws_Nieuwe speeltuin kinderdagcentrum De Vuurtoren_Newsimageset_197x107.jpg
20-11-2017 - BTL Realisatie BTL Advies

Spelen is voor iedereen! Nieuwe speeltuin kinderdagcentrum De Vuurtoren

Spelen met zand, zo hoog mogelijk schommelen, muziek maken of gewoon lekker tot rust komen; het kan allemaal in de nieuwe tuin van kinderdagcentrum de Vuurtoren in Emmen. Als onderdeel van Stichting De Trans richt het kinderdagcentrum zich op kinderen met een (blijvende) ontwikkelingsachterstand in de leeftijd van twee tot achttien jaar. Jack Stobbe, Facilitair Coördinator Stichting De Trans: “De speeltuin is zo ingericht dat de wensen en eisen van de kinderen optimaal worden ingevuld. Want of je nu wel of geen beperking hebt, alle kinderen willen lekker buiten spelen!” De speeltuin is afgelopen week afgerond en wordt in het voorjaar van 2018 feestelijk geopend. Uiteraard kunnen de kinderen er vanaf deze maand al wel gebruik van maken. 

Lees verder
 
R17_Nieuws_Alle Experts Verzamelen_Newsimageset_197x107.jpg
15-11-2017 - BTL Realisatie

Alle experts verzamelen!

Een project tot een gezamenlijk succes maken omdat twee nu eenmaal meer weten dan één. Je deskundigheid kunnen inbrengen om zo de kwaliteit niet alleen te kunnen garanderen, maar ook te vergroten. De voorbereidingsfase verkorten en zekerheid geven over technische en financiële haalbaarheid van wensen en eisen. Dit zijn zo maar enkele voordelen voor het werken in een bouwteam. Een contractvorm waarbij alle partijen in het beginstadium samen aan tafel zitten om het gewenste eindresultaat te behalen.

Lees verder
 
R17_Nieuws_Van Kant en Klaar Naar Toekomst_Newsimageset_197x107.jpg
31-10-2017 - BTL Realisatie

Van kant-en-klare oplossing naar toekomstvisie

In uw dagelijkse werk heeft u vaak nieuwe wensen of stoeit u met een probleem: ‘Hoe maak ik mijn nieuwbouwpand toekomstbestendig?’ of ‘Waarom is de beleving van onze burgers niet datgene wat wij voor ogen hebben?’. Het antwoord of de oorzaak weet u wellicht niet, maar u weet wel dat er een voorstel moet komen. Wij beantwoorden uw vraag, maar door te zoeken naar de behoefte achter uw vraag komen we tot een gedegen advies, waarbij uw pand meer waarde krijgt of burgers prettiger wonen in uw gemeente. Zo levert uw investering ook daadwerkelijk meerwaarde op. Dit garanderen wij! 

Lees verder
 
I17_Nieuws_Tweede Natuurwerkdag_Newsimageset_197x107.JPG
19-10-2017 - BTL Realisatie BTL Advies

Tweede natuurwerkdag in De Groenzoom

Zaterdag 4 november a.s. kunnen kinderen én volwassenen deelnemen aan verschillende activiteiten tijdens de tweede Natuurwerkdag in De Groenzoom. We gaan onder meer knotwilgen knotten en een scherm maken van twijgen. We verzamelen bij Atelier de Hichte (Kleihoogt 1, Berkel en Rodenrijs). Deze dag sluit aan bij de landelijke natuurwerkdag, de grootse groene vrijwilligersactie van Nederland. Meer informatie hierover vindt u op de landelijke website van natuurwerkdag.

Lees verder