BTL

Groener leven

BTL Realisatie
  • BTL Algemeen
  • BTL Advies
  • BTL Bomendienst
  • BTL Realisatie
 
 
In uw browser is Javascript uitgeschakeld. Voor een goed werkende website is het noodzakelijk dat u Javascript aanzet.

Hotel V, Groen Stadsdak

Hotel V, Groen Stadsdak

Ontspannen in een hotel, maar toch met een groen uitzicht? Dat kan vanaf augustus 2016 op de nieuwste locatie van Hotel V. Op de Fizeaustraat in Amsterdam heeft een jaren 70 pand, ontworpen door de gerenommeerde architect Piet Zanstra, na 12 jaar leegstand een nieuw leven gekregen.  

Hotel V; From Amsterdam with loVe

Het gebouw aan de Fizeaustraat is het derde Amsterdamse pand dat Hotel V nieuw leven inblaast. Zij willen bijzondere en ‘verborgen’ locaties in de stad weer tot leven te brengen en een bijdrage leveren aan de directe omgeving. Hotel V fizeaustraat staat in het door toeristen nog niet ontdekte Amsteldorp (Amsterdam Oost). Een unieke en groene wijk, waar een hotel met daktuin helemaal tot zijn recht komt.

 

"Ons vier-en-een-half-sterrenhotel heeft al een schitterend uitzicht op de Amstel-skyline en de net aangelegde daktuinen maken dit nog mooier. Daarnaast leveren we hiermee een bijdrage aan de esthetische waarde van het gebouw en dragen we ons steentje bij om de waterproblematiek in de stad tegen te gaan."

Mirjam Espinosa, Hotel V, Designer & Co-Eigenaar

 
 

Groene Stadsdaken

 Van Doorn Dakspecialist en BTL Realisatie verzorgden de inrichting en de realisatie van de daktuinen. Op de eerste twee niveaus zijn natuurlijke groene daktuinen aangelegd, bestaande uit o.a. (blauw) schapengras, eikbladvaren, lavendel en diverse soorten Sedum. Op deze manier kunnen gasten van een prachtig groen stadsgezicht genieten.

 
Arie Bal.JPG

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

Arie Bal
vestigingsmanager, BTL Realisatie

E: arie.bal­@btl.nl
T: 030 240 69 44 / 06 53 85 72 54

 
 
  • Periode: 2016
  • Locatie: Amsterdam