BTL

Groener leven

BTL Realisatie
  • BTL Algemeen
  • BTL Advies
  • BTL Bomendienst
  • BTL Realisatie
 
 
In uw browser is Javascript uitgeschakeld. Voor een goed werkende website is het noodzakelijk dat u Javascript aanzet.

WonenBreburg, Groene woonomgeving

WonenBreburg, Groene woonomgeving

Eén van de grootste woningcorporaties in Noord-Brabant, WonenBreburg, maakt zich hard voor wonen in een veilige en prettige leefomgeving. Vanaf april 2016 onderhoudt BTL voor vijf jaar al het groen rondom huurwoningen van WonenBreburg in Breda en Tilburg. Een nieuwe manier van beheer, een nieuw communicatieplatform en de participatiecoach van BTL spelen hierbij een centrale rol.

R16_Project_WonenBreburg, Groene woonomgeving_Columntimageset_695x261.jpg
 

Participatie als sleutel voor leefbaarheid

Begin maart 2016 is de transitie naar beeldgestuurd onderhoud ingezet. Hierbij wordt niet langer gestuurd op inspanning, maar op het te bereiken resultaat. Dit biedt bewoners een betere mogelijkheid om te mee praten over het gewenste of beleefde resultaat in hun directe leefomgeving. Als samenwerkingspartner stimuleert BTL actief burgerschap o.a. door een centraal aanspreekpunt voor bewoners. Huurders die willen meedenken of de handen uit de mouwen willen steken, kunnen hierover in gesprek met WonenBreburg en de participatiecoach van BTL. Zo bereiken we ons einddoel: een woonomgeving die nog beter is afgestemd op de wensen van de bewoners.

 

"Onbetaalbaar belangrijk: onze huurders die meedenken en meedoen! Als woningcorporatie werken wij met onze samenwerkingspartners en bewoners aan veilige, prettige buurten."

Arno van Schilt, WonenBreburg, Manager Techniek

 
 

Samen anders werken

Beeldgericht werken betekent een andere manier van denken en werken. BTL organiseerde daarom een cursus voor alle betrokken medewerkers. Hierbij zijn de beeldgerichte werkwijze, de kwaliteitsbeoordeling en het gebruik van Sharepoint (online communicatiesysteem) besproken. Rayonopzichters en huismeesters vinden hier alle contractdocumenten, tekeningen, meldingen, vragen, kwaliteitscontroles en rapportages. Zo kan worden samengewerkt aan een prettige woonomgeving voor bewoners van WonenBreburg.

 
Frans van Zon.jpg

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

Frans van Zon
vestigingsmanager, BTL Realisatie

E: frans.v.zon­@btl.nl
T: 0411 62 21 14 / 06 22 56 90 38

 
 
  • Periode: 2016 - 2020
  • Locatie: Breda en Tilburg